Betingelser og vilkår

Disse alminnelige salgsbetingelsene får anvendelse på alt salg av produkter i denne nettbutikken, så lenge ikke annet er skriftlig avtalt mellom partene før vareleveransen finner sted.

Betaling

Alle varer sendes til oppgitt mottakeradresse. Betaling kan gjøres via faktura, kredittkort eller VIPPS. Selger har panterett (salgspant) i de solgte varene som sikkerhet for sitt krav på kjøpesummen med tillegg av renter og omkostninger jfr. gjeldende offentlige regelverk.

Priser

Alle priser i nettbutikken er oppgitt eksklusive merverdiavgift. Det tas forbehold om prisendringer i forhold til de priser som er oppgitt i brosjyrer, informasjonsmateriell, annonser m.m. Særlig gjelder dette prisendringer som følge av at myndighetene endrer avgifter og skatter. For hver ordre tilkommer frakt etter faktiske kostnader. Disse blir lagt til i handlekurven helt til slutt.

Bestilling/Ordrebekreftelse

Bindende kjøpsavtale foreligger når bestillingen er bekreftet på butikkens ordreside. Kjøper vil få tilsendt ordrebekreftelse via e-post.

Levering

Varene sendes fra lager innen 2 virkedager etter at bestillingen er registrert. For levering til kontoradresser MÅ gateadresse til kontor oppgis. For levering som Klimanøytral Servicepakke må varene hentes på valgt utleveringssted innen to uker. Uavhentede pakker returneres til vår samarbeidspartner Artisti Profil AS. Ved uavhentede varer vil dere belastes med et gebyr på NOK 250,- for å dekke returkostnader.

Reklamasjon

Etter mottakelse av varene skal kjøper omgående undersøke disse. Dersom feil eller mangler oppdages, skal kjøper umiddelbart og senest 8 dager etter at varen er mottatt, reklamere skriftlig. Det gjelder normal reklamasjonsfrist i henhold til kjøpsloven for alle varer.

Feil leverte eller bortkomne varer

Hvis en vare er feil levert, kan denne returneres uten omkostninger for kjøper. I slike tilfeller tar du kontakt med kundeservice via e-post, kontaktskjema eller telefon for å avtale hvordan dette praktisk kan gjennomføres. Varer som kommer bort under forsendelsen fra selger etterlyses gjennom Posten/Bring. Kommer ikke disse til rette, vil varen bli erstattet. Nettbutikkens kundeservice vil være behjelpelig i slike tilfeller.

Kvalitet

Vi arbeider kontinuerlig med å holde god kvalitet på vårt varesortiment. Derfor gjennomgår hvert produkt en omfattende kvalitetsvurdering før det blir godkjent for salg gjennom nettbutikken. Skulle det vise seg at et produkt som du har kjøpt, ikke holder tilfredsstillende kvalitet, vil vi gjerne ha en tilbakemelding om dette.

Personopplysninger

Vi innhenter kun nødvendig informasjon for å kunne gjennomføre din bestilling hos oss. Personopplysninger overleveres ikke eller selges til tredjepart. Du kan til enhver tid få rettet eller slettet dine personopplysninger når de er feilaktige, mangelfulle eller unødvendige i forhold til nettbutikkens virksomhet. Alle kunder kan til enhver tid ved henvendelse til oss på e-post, brev eller lignende få innsyn i alle personopplysningene som er registrert på personen, hvordan disse benyttes og hvilke sikkerhetstiltak som benyttes.

Tvister

Tvister som måtte oppstå i tilfelle uenighet om bestemmelser eller betingelser hører inn under de ordinære domstoler, med Oslo Byrett som verneting.

 

Nettbutikken drives i samarbeid med Artisti Profil AS og eventuelle spørsmål eller feilmeldinger kan rettes til nettbutikkens kundeservice.

© 2017 Artisti